25 Oca 2021

Instagram Hikaye Sıralaması Neyi İfade Eder ?

 

Instagram Hikaye Sıralaması Neyi İfade Eder ?



İnstagram hikaye sıralaması neyi ifade ediyor merak etmişsinizdir. Bu kişiler bizi en çok takip eden kişiler mi yoksa biz onları çok takip ettiğimiz için mi ilk sıralara düşüyorlar diğer seçenekte konum bilgileri kullanılarak mı instagram hikaye sıralaması belirleniyor. Instagram Hikaye Sıralaması Neyi İfade Eder.

Tabiki bizde düşündük ve araştırmaya başladık yani anlatmak istediğim hikayemizi gören kişilerin sıralaması neye göre belirleniyor bu konuda araştırmalar yaptık.

Bir çok kişinin merak ettiği olaylardan bir tanesi olan instagram hikaye sıralaması neye göre belirleniyor ve sıralanıyor sorularıdır.

Instagram Hikaye Görüntülenme Sıralaması Neyi İfade Eder ?


Gerçek şu ki instagram sıralamada üste çıkan kişilerin sizin en çok etkileşimde olduğunuz kişiler olarak söyleniyor.

Instagram Home Ürün Lideri Gutman bunun instagram algoritması olduğunu söylüyor ve dile getiriyor bu bir kesin bilgidir.

İlk olarak kesin bilgi dedim çünkü bazen sayfayı yenilediğimizde yeni kişilerde çıkabiliyor bunun nedeni instagramın size başka kullanıcıları da tanıtmak istemesidir.

Peki Etkileşim Nasıl Oluşuyor ?

Beğendiğiniz fotoğraflar, çok fazla görüntülediğiniz hikayeler, mesajlaştığınız kişiler, yorumladığınız gönderiler ve profiline baktığınız kişiler genelde üst sıralara yerleşir yani bu diğer kullanıcıların değil sizin etkileşimde bulunduğunuz kişileri sıralamada ilklere getiriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder